Saint-Aubin ligt ten westen van Puligny en Chassagne. De beste wijngaarden liggen hoog op de steile en stenige zuidhelling tussen Puligny en Gamay (het dorp, niet de druif). Bekend zijn En Remilly en Les Murgers des Dents des Chien en in toenemende mate ook Sur Gamay en Les Champlots. Door de hoogte en de wind uit het westen is het hier koeler dan in Puligny en Chassagne. Dat is een toenemend voordeel.
De familie Chavy is een van de grote families van het dorp. Zij zitten ruim 200 jaar in de wijn. De broers Alain en Jean-Louis Chavy hebben in 2003 het domaine van hun vader Gerard Chavy gesplit en zijn ze beide onder een eigen label verder gegaan. Ook hun neef maakt wijn onder zijn eigen naam Philippe Chavy.
Alain bewerkt 7 ha. In de wijngaard wordt duurzaam gewerkt. Ploegen en onkruid wieden. Alleen meeldauw wordt als het echt niet anders kan met een synthetisch middel behandeld. Handpluk en direct persen, fermentatie in hout, wat voor meer diepte en intensiteit zorgt. Als een van de weinigen in Puligny heeft Alain een ondergrondse en daardoor koude kelder. Hierdoor vergisten de druiven langzaam, wat zorgt voor concentratie en complexiteit. Vergisting en rijping vinden plaats in pieces van 225 liter en vaten van 400 liter. De combinatie van de grotere en kleinere vaten zorgt ervoor dat de wijn rijk en complex is maar niet te veel oaky aroma’s krijgt. De stijl van Alain is tres Puligny met aroma’s van citroen en yoghurt.
De Premier Cru Saint-Aubin En Remilly van Alain Chavy doet zeker niet onder voor zijn wijnen uit Puligny. Veel concentratie, aroma’s van witte bloemen, limoen, vuursteen en yoghurt.