Fattorie Romeo del Castello, een boerderij wat al eeuwen in handen is van de familie. Het wijnhuis is nu in bezit van Rosanna Romeo en haar dochter Chiara Vigo. Fattorie Romeo del Castello ligt ongeveer op 700 meter boven de zeespiegel en op steenworp afstand van het middeleeuwse stadje Randazzo. Het landgoed grenst aan de rivier de Alcantara. De vulkaanuitbarsting van 1981 heeft een groot deel van het landgoed doen bedolven onder de lava. Gelukkig is het 18de –eeuws huis en de oude wijngaarden/ olijfgaarde gespaard gebleven. Op het domein zelf staat een 1000 jaar oude olijfboom, een waar natuurmonument.
Het huidige landgoed beslaat meer dan 30 hectare en is voornamelijk bestemd voor wijngaarden en olijfgaarden. De voorkeur gaat uit naar inheemse variëteiten zoals de nerello mascalese en voor de olijven de Nocellara dell’Etna. Onder de Etna DOC hebben zij 3ha aan wijngaarden met 100 jaar oude stokken en 10 ha met wijnstokken die geplant zijn in 2004. De druiventeelt wordt uitgevoerd volgens biologische methodes met respect voor de natuur en de Etnean-tradities.
De nerello mascalese, door de locals zelf niureddu genoemd is redelijk veel aangeplant in het noordoosten van Sicilië. Tot het jaar 2000 hoorden je vrijwel niks over de nerello mascalese en nerello cappuccio. Nerello mascalese is een natuurlijke kruising van sangiovese en mantonico bianco. De nerello mascalese wordt vaak geblend met de nerello cappuccio en andere inheemse druivenvariëteiten. De wijnen die gemaakt worden van de nerello mascalese hebben vaak tonen van kruiden en tabak. Qua kleur zijn de wijnen erg licht en dat heeft te maken omdat de nerello mascalese een laag anthocyaan (kleurstof) gehalte heeft.